LELO F1S V2

4 999 

Popis

Nejnovější typ LELO F1S V2X Red 
 
Unikátní automatický masturbátor pro muže- využívá nejnovější a revoluční technologie v oblasti sexuálních hraček. 
Ojedinělá sonická stimulace penisu – SenSonicTM technologie kombinuje vibrace s tlakovými pulzy – hluboká stimulace, ze všech stran a po celém penisu. Cruise Control ovládání výkonu – automatická funkce monitoruje výkon motorů a zajišťuje vyrovnanou stimulaci a nepřerušený zážitek. Možnost ovládat přes bluetooth – spáruj hračku se smartphonem a využij všechny fantastické funkce.
 
Díky průhlednému panelu můžeš pozorovat co se děje. Tato nová vizuální dimenze přidává k masturbaci extra vzrušení!
Nová revoluční technologie využívá sonické vlnění (zvukové vlny), které pronikají hluboko do tkání penisu. Stimulace pulzujícími vlnami dráždí penis ze všech stran najednou a po celé jeho délce. Značka Lelo je první kdo s touto technologií přichází a pomůže Vám dosáhnout těch nejhlubších orgazmů!
Patentovaná LELO Cruise Control automatická funkce zajistí stabilní výkon motoru a silnou stimulaci během tvých hrátek. Obsahuje 2 motory a inteligentní senzory. První vibrační motor se nachází u vstupu. Masíruje penis vibracemi při pronikání do nitra a na kořeni. Druhý vibrační motor se nachází uvnitř a přenáší intenzivní vibrace přímo do žaludu.
Uvnitř masturbátoru je ukrytých 10 inteligentních senzorů, které v reálném čase sledují tvůj výkon a výdrž. Data sleduješ přes aplikaci ve svém mobilu. Díky této funkci si časem dokážeš vytrénovat delší výdrž a můžeš se stát lepším milencem v posteli.
 
Funkce vibrování a pulzů se ovládá přímo na masturbátoru a nebo pomocí aplikace v tvém mobilu. LELO F1S Demo app si stáhneš zdarma přes Google Play nebo App Store. Masturbátor je kompatibilní s iOS i Androidem.
Přes aplikaci dokážeš bluetooth vibrátor pro muže využít naplno a mít lepší kontrolu nad svou rozkoší. Masáž ovládáš přesněji a nastavíš si i vlastní stimulační módy. Pomocí senzorů si sleduješ svojí sexuální výdrž a výkon.
Uzavřený průhledný otvor s LED červeným pod-svícením ti umožní sledovat celou akci z první ruky. Prozkoumej celý mechanismus a zjisti, co ti způsobuje takovou výjimečnou rozkoš!
Plně voděodolný
Snadno umyvatelný
Nabíjení: přes USB kabel (v balení)
Čas nabíjení: 2 hod, Výdrž: 2 hod
 
Použití:
Před prvním použitím nech nabíjet vibrátor po dobu 2 hodin.
Navlhči vnitřek masturbátoru štědrou dávkou lubrikačního gelu na vodní bázi (2 mini gely jsou součástí balení). Nikdy nepoužívej se silikonovým lubrikantem.
Funkce můžeš ovládat 3 tlačítky na spodku pouzdra. Nebo pomocí aplikace, kterou si zdarma stáhneš a spáruješ se svým masturbátorem.

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „LELO F1S V2“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *